Kategoriarkiv: Klassrummet

SOMMARLOV!

Då är det efterlängtade sommarlovet äntligen här. Samtidigt kom sommaren med buller och bång, eller ja i alla fall med solsken och sommarlov1sång. Själv har jag bävat inför denna dag och ärligt inte längtat som man brukar efter ett långt läsår. Nej i år betyder sommarlov avsked och ett stort och kännbart sådant. Nu släpper jag taget om er ungar och låter någon annan ta över. Ett år rusar iväg när man har roligt och roligt har vi haft. Så mycket ni har lärt mig och som jag har fått äran att lära er. Jag har gjort allt för att ge er kunskap och verktyg att göra något med den och istället har ni för alltid stulit en bit av mitt hjärta. För där kommer ni att finnas – för alltid. Det är med vemod i hjärtat jag lämnar över stafettpinnen till Maria men jag vet också att det finns ingen bättre som jag skulle vilja lämna över till.

Ett stort tack vill jag ge till er föräldrar för det förtroende jag har fått och det stöd ni har givit. Ni ska vara stolta över era barn, för de är alla unika och så otroligt värdefulla.

Vi ses till hösten bland sytråd och garnnystan!

Varma kramar

Veronie

sagan om haloween Ilona

Det var en gång en flicka o en kille som gick halloween. Dom gick till ett hus som killens farmor o farfar bor i. Dom fick en hel chips påse. Sen så gick dem till ett hus där tjejens mormor o morfar bor i.  Sen så gick dom till ett hus där bode en gamal gubbe. Dom två gick dit. Dom knacka på hans hus. Då öppna han o sa stick. Då så sa dom vi går. Då gick dom hem. Hema får killen en stor kram av mamma. O tjejen får en stor kram av pappa. Slut på sagan.

  
  IMG_0118.JPG