Alla inlägg av veronies

SOMMARLOV!

Då är det efterlängtade sommarlovet äntligen här. Samtidigt kom sommaren med buller och bång, eller ja i alla fall med solsken och sommarlov1sång. Själv har jag bävat inför denna dag och ärligt inte längtat som man brukar efter ett långt läsår. Nej i år betyder sommarlov avsked och ett stort och kännbart sådant. Nu släpper jag taget om er ungar och låter någon annan ta över. Ett år rusar iväg när man har roligt och roligt har vi haft. Så mycket ni har lärt mig och som jag har fått äran att lära er. Jag har gjort allt för att ge er kunskap och verktyg att göra något med den och istället har ni för alltid stulit en bit av mitt hjärta. För där kommer ni att finnas – för alltid. Det är med vemod i hjärtat jag lämnar över stafettpinnen till Maria men jag vet också att det finns ingen bättre som jag skulle vilja lämna över till.

Ett stort tack vill jag ge till er föräldrar för det förtroende jag har fått och det stöd ni har givit. Ni ska vara stolta över era barn, för de är alla unika och så otroligt värdefulla.

Vi ses till hösten bland sytråd och garnnystan!

Varma kramar

Veronie

Italien/Edit.

För 1000 år sen så uppfann en grotta mitt i vattnet och för 100 år 2015-05-08 10.15.23sen hittade en fiskare den grottan och för längesen när det regnade så gick i genom berjet och sen när det hade torkat så såg det nästan ut som att det var istapar som hänger ner från taken. och för längesen så la man pengar i  det lilla vattnet för att önska nogot.

 

 

I godis aferen så finns det bara godis allt förutom byttorna.

2015-05-08 10.23.27

Vi fick låna en bil och vi. åkte till en strand och bada och. sen så tog vi en glass och sen så badade vi igen. och pappa ville inte bada.

2015-05-08 10.23.48

I poolen så var det veldig kalt. och jag försökte att putta i pappa  fast det gick inte.

2015-05-08 10.16.16